Apple ponúka svoje tipy na vianočné darčeky

Apple zdieľa svoje každoročné ročné prázdninové tipy na vianočné darčeky na svojich internetových stránkach.

Spoločnosť odporúča produkty ako je 12-palcový MacBook, iPhone, Apple Watch, iPad Pro, štvrtá generácia Apple TV, darčekové poukážky a príslušenstvo ku nim. Sprievodca prevedie darcov aj rôznymi druhmi hudobných výrobkov, hier a hračiek.

apple-gift-guide

Tohtoročné prázdninové tipy sú o niečo menej sofistikované ako napríklad v roku 2015, kedy Apple rozdelil darčeky do šiestich kategórií. Boli to hry, fotografie, hudba, fitness, učenie a cestovanie. Tento rok nám Apple prináša iba základný opis svojich najpopulárnejších produktov a príslušenstiev. Apple k darčekom pribalí aj poštovné zdarma v niekoľkých krajinách: Spojené Štáty, Veľká Británia, Austrália, Kanada a západná Európa.

gifts_for_gamers_-_apple

Západná Európa: V krajinách ako je napríklad Francúzsko, Nemecko, Španielsko a Holandsko, ponúka Apple zdarma dodanie na druhý deň pre tovar, ktorý je skladom, jeho cena je viac ako 40€ a posledné pravidlo, že objednávka musela byť odoslaná medzi 15:00 a 17:00 miestneho času. Pri objednávke platí stále štandardné poštovné zdarma. Štandardné poštovné zdarma platí aj v Taliansku, no bez špeciálnych podmienok ako je napríklad, že hodnota nákupu musí presiahnuť určitú sumu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.