Apple najme 4,000 pracovníkov, aby pracovali na vývoji máp v novom vývojovom stredisku

Apple včera oznámil otvorenie nového vývojového strediska v Hyderabade v Indii, ktoré bude zamerané na vývoj Apple máp.

13822-8889-ios9-mapstransit-l

Apple sa zameriava na vývoj tých najlepších produktov a služieb na svete a sme nadšený otvorením tohto nového pracoviska v Hyderabade, ktoré sa bude zameriavať na vývoj máp.  Talenty v týchto krajinách sú úžasné a tešíme sa na zlepšovanie našich vzťahov.

Tim Cook, generálny riadaiteľ spoločnosti Apple

Apple je jedna z najinovatívnejších spoločností na svete a sme hrdý, že si zvolili práve nás ako partnerov pre svoj projekt. Sme experti v geodetických dátach a budeme najímať stovky ľudí z okolia aby túto víziu podporili.

Anup Jindal, generálny riaditeľ spoločnosti RMSI

location_and_maps_intro_2x

Nové stredisko bude zamestnávať až 4,000 zamestnancov, ktorí začnú pracovať v ten istý čas, kedy Tim Cook navštívi Čínu a Indiu.  Podľa predchádzajúcich správ, bude nové stredisko v Hyderabade merať 23226 štvorcových metrov. Apple investoval 25 miliónov dolárov do tohto projektu. Správa o novom stredisku v Hyderabade prišla iba deň po tom, ako spoločnosť Apple oznámila založenie nového strediska na vývoj dizajnu iOS aplikácií v Bangalore v Indii. Centrum, ktoré má pomôcť indickým developerom prispôsobiť sa programovaciemu jazyku spoločnosti Apple s názvom Swift a taktiež pomôcť vyvíjať aplikácie, by sa malo otvoriť už budúci rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.