Šesť rokov reklám na iPad v siedmych minútach

Už je to 6 rokov, odkedy sa na trh dostal vôbec prvý iPad. Za toto obdobie sa pomaly vyvíjal a od prvej generácie postupne získal Retina displej, kompaktnejšie telo, príslušenstvo ako napríklad Pencil a v neposlednom rade výkon, o akom sa kedysi snívalo len málokomu.

Z jediného modelu v roku 2010 sa nakoniec stali celkom tri rady iPadov – Mini, Air a Pro. Každý nový model pritom doprevádzala osobitá reklamná kampaň, ktorú v sedem a pol minútovom videu zhrnul YouTubový kanál EveryAppleAd. Zastúpená je každá generácia – od prvého iPadu, iPadu 2 so Smart Coverom, cez iPad 3 s Retina displejom, maličký iPad Mini a tenký iPad Air, až po iPad Air 2.

https://www.youtube.com/watch?v=DsEVlW_yTz0&feature=youtu.be

Vo videu chýba len najnovší 12,9″ iPad Pro, ktorý Apple predstavil v novembri a jeho menší brat, ktorý vyšiel minulý mesiac. Jeho prvé reklamné video si môžete pozrieť nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=N9yqFFWJin0

Ak vás zaujíma každá reklama na iPad, ktorú Apple kedy odvysielal (celkom 37 videí), nájdete ju v nasledujúcom playliste.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.