Apple v Holandsku sprístupnil aplikáciu “Apple Support” pre iOS

Apple dnes vydal v Holandsku špeciálnu Apple Support aplikáciu, ktorá by mala dať užívateľom iOS zariadení ďalšiu možnosť ako získať pomoc pre svoje Apple produkty.

Rozhranie aplikácie pripomína dizajn webových stránok podpory Apple. Dáva tým užívateľovi na výber zo zoznamu produktov, ktoré vlastní a ponúkne aj možnosť naplánovať opravu v Apple Store. Užívateľ si môže tiež chatovať so zamestnancami Apple podpory. Taktiež ponúka aj sekciu s nedávnymi požiadavkami na opravu a inými informáciami týkajúcich sa údržby Apple zariadení.

applesupportapp-800x470

Zdá sa, že táto aplikácia je aktuálne dostupná iba pre Holandsko. Nie je však vylúčené, že Apple túto aplikáciu iba testuje v teréne a časom ju vydá pre ostatné krajiny. Informácie z minulého roku napovedali, že Apple na takejto aplikácií pracuje. Jediné čo sme nevedeli je, že či sa bude jednať o samostatnú aplikáciu alebo vstavanú funkciu nejakej aplikácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.