Apple sprístupnil iOS 10.2 beta 2 verejným beta testerom

Apple dnes vypustil druhú betu nadchádzajúcej aktualizácie iOS 10.2 pre verejných beta testerov na testovacie účely. 

Zaujímavosťou je, že Apple vypustil predvčerom betu iOS 10.2 pre developerov. Beta testeri, ktorí sú v tomto programe zapojený, dostanú notifikáciu o dostupnosti aktualizácie a následne si ju môžu nainštalovať pomocou technológie over-the-air. Samozrejme s nainštalovanými certifikátmi na iOS zariadeniach.

ios-10.2-emoji-preview

iOS 10.2 je veľkou aktualizáciou pre operačný systém iOS 10, ktorý prináša niekoľko nových funkcií. Ako príklad môžeme uviesť nové emoji, Unicode 9 postavy ako je napríklad klaunská tvár a mnoho ďalších. Nie len nové emoji, ale aj tie staré získali nový vzhľad a detaily a vďaka tomu vyzerajú omnoho realistickejšie.

droplet_yellow

K novým emoji sa v aktualizácií iOS 10.2 pridávajú aj nové pozadia plochy, nové triedenie skladieb v aplikácií Muzika, podpora Single Sign-On, funkcia S.O.S (na okamžité privolanie pomoci) a nová televízna aplikácia, ktorá pomôže užívateľom nájsť programy na sledovanie.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.