Aktualizácia pre Microsoft Office prináša 64-bit podporu pre všetky aplikácie

Microsoft včera vydal novú aktualizáciu Office 2016 pre Mac aplikácie, v ktorých mierne vylepšil výkon, opravil chyby a pridal 64-bitovú podporu pre celú radu aplikácií Office. 

officeformac2011_student_med

Outlook, Excel, Word, PowerPoint a OneNote získali podporu 64-bitového runtime enviromentu a tak zvýšili svoj výkon pri rozličných operáciách. Microsoft taktiež vydal “nové inovatívne funkcie”. 64-bitová podpora bola ešte pred nedávnom dostupná iba pre Microsoft “Office Insiders” beta testerov, avšak dnes už sa aktualizácia dostáva aj medzi bežných používateľov. Užívatelia, ktorí nevyužívajú doplnkové služby nebudú nijakým spôsobom ovplyvnený. Tí, ktorí chcú add-iny 64-bitovej verzie, si aktualizáciu musia stiahnuť. Všetci developeri, ktorí vytvárajú add-iny mali niekoľko mesiacov aby vytvorili svoje aktualizácie vďaka beta testing perióde.

microsoft-office-2016

Operačný systém Mac OS podporuje 64-bitové aplikácie už niekoľko rokov, Microsoft až do roku 2106 ponúkal iba 32-bitové verzie svojich aplikácií pre Mac. Microsoft Office pre Mac je dostupný skrz odoberanie Office 365 alebo ako samostatný balík zo stránok Microsoftu. Office 365 stojí v základnej verzii 49,99€ za rok a samostatný balík Office 2016 pre Mac končí na sume 129,99€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.