Aplikácie pre ženy – Workout Trainer Personal Fitness Coach

Každá žena chce dosiahnuť a zachovať si štíhlu líniu. Preto pre užívateľov iPhonu vytvorila spoločnosť Skimble šikovnú aplikáciu.

screen696x696 (1)

Táto aplikácia umožňuje ženám mať nadhľad a kontrolu nad rôznymi tréningovými cvikmi a teda ponúka nám osobného trénera.Keďže som sama žena neváhala som a vyskúšala som aplikáciu Workout Trainer: Personal Fitness Coach aj ja. Bolo to síce namáhavé, keďže treba skombinovať bežný kolobeh života, šport a k tomu pravidelnú a výživnú stravu, ale veď čo my ženy nespravíme pre svoje telo aby sme sa cítili omnoho lepšie. Výsledky neboli ihneď vidieť od prvého dňa, no ako ubehol druhý týždeň, dostavili sa aj prvé výsledky. Cítila som sa omnoho lepšie a ľahšie, taktiež som bola aj spokojnejšia, pretože  som vedela, že robím pre svoje telo niečo čo je správne.

screen696x696

Aplikácia ponúka ženám mnoho výhod, mať osobného trénera bez toho aby niekam chodili, skvelý prehľad koľko krát je potrebné spraviť určitý cvik, koľko sérií daného cviku je nutné spraviť a omnoho viac. Čo som spozorovala je, že táto aplikácia mi ukázala cviky aké by boli pre mňa vhodné a ako majú správne vyzerať. Tým pádom som mala výborný prehľad a bolo pre mňa jednoduchšie tieto cviky vykonávať. V aplikácií sa nachádzajú aj funkcie na plánovanie ako napríklad, sledovanie diéty, sledovanie cvičenia a podobne.

screen520x924

Aplikácia Workout Trainer: Personal Fitness Coach je výborná, jednoduchá a hlavne intuitívna aplikácia, ktorú sa dá naučiť rýchlo ovládať. Počas testovania som si aplikáciu obľúbila a neplánujem ju vymazať ale naďalej používať. Pomohla mi schudnúť a doteraz mi pomáha udržiavať si štíhlu líniu. Odporúčam ju každej žene, ktorej nie je jej váha  a zdravie ľahostajné.

Aplikáciu je možné stiahnuť tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.