AirPods boli odložené, vyjdú najskôr budúci mesiac

Deň po oznámení finančných výsledkov a deň pred odhalením nových produktov Apple oznámil odklad vydania slúchadiel AirPods. Spoločnosť pôvodne tvrdila, že nové bezdrôtové slúchadlá budú dostupné už na konci tohto mesiaca, ale Apple nakoniec tento termín nestihne.

Dôvodom odkladu nie je až tak uvedenie nových produktov ako problémy s ich vývojom a testovaním. “Prvé ohlasy na AirPods boli úžasné. Nie sme názoru, že by sme mali vydať produkt predtým, ako je hotový a potrebujeme ešte trochu času na to, aby sme pripravili AirPods pre našich zákazníkov,” uviedol hovorca spoločnosti pre TechCrunch. Samotné slúchadlá by tak mohli vyjsť najskôr v novembri, ale nie je vylúčený ani neskorší dátum. Za zmienku rozhodne stojí situácia okolo Mac Pro v roku 2013, kedy Apple stihol expedovať do konca roka len pár kusov a dostupnosť sa zlepšila až po takmer pol roku.

Slúchadlá AirPods boli predstavené ešte minulý mesiac po boku iPhone 7 ako jedno z riešení, ktoré ľudí donúti zabudnúť na chýbajúci 3,5 mm jack. Cena slúchadiel bola stanovená na 159 dolárov, pričom súčasťou packu sú dve bezdrôtové slúchadlá a krabička, ktorá slúži zároveň ako nabíjačka. Samotné slúchadlá potom ešte disponujú čipom W1, ktorý tiež zabezpečuje ľahké párovanie a prepínanie sa medzi vašimi Apple zariadeniami. Spoločnosť však vyriešila problém aspoň čiastočne, uvedením slúchadiel Beats Solo 3 a Powerbeats 3 Wireless do predaja. Taktiež plánuje začať predávať slúchadlá BeatsX.

https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.