Dr. Dre chcel údajne zabiť Suge Knighta kvôli Applu

Rapová scéna si mohla pred dvomi rokmi zopakovať 90-te roky. Podobne ako na Slovensku, tak ani v USA to nebolo zrovna najlepšie obdobie a životom v tej dobe zaplatilo mnoho ľudí. Mimo iného aj 2pac. V roku 2014 však mohol na zoznam zavraždených rapperov pribudnúť aj Suge Knight.

Aspoň to tvrdí Suge. Po tom, ako Apple odkúpil značku Beats Electronics, firma dlžila Knightovi 300 miliónov dolárov, ktoré však nedostal. Miesto nich mal Dr. Dre na svojho starého známeho najať nájomného zabijaka, ktorý mal ukončiť ľudský život. Problém je v tom, že Suge Knight a Dr. Dre uzavreli ešte v minulom tisícročí dohodu, v rámci ktorej dostával Suge vždy 30% Dreho zisku. Túto dohodu uzavreli ešte v čase, kedy bol Dre zapísaný v Death Row Records, vydavateľstve, cez ktoré svoju tvorbu publikoval aj Tupac Shakur. Jeho smrť nebola dodnes vyjasnená a internetom sa šíria teórie, že za jeho vraždou mohol stáť aj Suge Knight. Ten, ktorý dnes za pokus o vraždu žaluje Andreho Younga, zamestnanca Applu.

A na základe čoho Suge Knight usúdil, že ho chce dať Dr. Dre “dole”? Jednak, Apple nechcel, aby jeho značka bola nejak spojená s Knightom. Ďalej, ešte pri odovzdávaní cien Video Music Awards 2014 bol Knight 7-krát postrelený do brucha, čo prežil. Ďalší rok Suge navštívil rapperov Dr. Dre a Ice Cube kvôli filmu Straight Outta Compton. Tu mal Knight pri úteku zo štúdia zraziť dvoch mužov, z ktorých jeden mal údajne zaplatené 300 000 dolárov za to, aby Suga zabil. Tieto peniaze mal vyplatiť “asasínovi” Dre a Universal Studios. Jeden z mužov, ktorých Suge zrazil, neprežil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.