9,7-palcový iPad Pro bude drahší, základný model bude stáť 599 dolárov

Už vieme, že nový 9,7-palcový iPad, ktorý bude predstavený tento pondelok, bude patriť pod modelovú radu Pro. Dostane tak podporu pre Apple Pencil, Smart Connector, štyri reproduktory a lepší displej. Oproti predošlým modelom sa však taktiež zvýši jeho cena.

Podľa najnovších informácií z 9to5Mac bude 9,7-palcový iPad Pro cenovo začínať na 599 dolároch, čo je o stovku viac než stojí súčasný iPad Air 2. Základný model by mal obsahovať, podobne ako najlacnejší 12,9-palcový iPad Pro, 32 GB vnútorného úložiska. Dostupný bude rovnako ako v prípade väčšieho brata aj drahší model, ktorý bude ponúkať až 128 GB úložiska a LTE čip.

Cena vyššieho modelu zatiaľ známa nie je, no u 12,9-palcového iPadu je doplatok za 128 GB 150 dolárov a za LTE konektivitu ďalších 130 dolárov. Cena momentálne už vyše roka starej vlajkovej lode v podobe iPadu Air 2 aj napriek novšiemu modelu zostane nezmenená a predávať by sa mala aj naďalej za cenu 499 dolárov. 12,9-palcový iPad Pro a iPad Mini 4 predstavené minulú jeseň sa nedočkajú žiadnych updatov.

ipad-pro-duo

Nový iPad Pro bude predstavený už tento pondelok, 21. marca o 18:00. Sledujte event spolu s nami na webe MacBlog.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.