9,7″ iPad Pro nebude kompatibilný s obalmi pre Air 2

9.7″ iPad Pro a iPad Air 2 sú rovnakej veľkosti a hrúbky. Avšak Apple príslušenstvo dizajnované pre iPad Air 2 ako je napríklad Smart Cover, nie je plne kompatibilné s novým 9.7″ iPadom Pro.  S predstavením nového 9.7″ iPadu Pro, Apple taktiež uviedol novú kolekciu Smart Covers, špecifických pre toto nové zariadenie. Nové Smart Cover sa predávajú spoločne s tými pre iPad Air a iPad Air 2. Ľudia, ktorí už majú iPad Air alebo iPad Air 2 si väčšinou zadovážili aj Smart Cover a vznikla teda otázka, či bude Smart Cover pre iPad Air, ktorý už vlastnia, pasovať aj na nový 9.7″ iPad Pro.

110915-iPad-Pro-No-Watermark-4

Kvôli Smart Connectoru na novom 9.7 iPade Pro, je magnet v Smart Cover rozdielny oproti tým pre rad iPad Air. Apple túto správu aj oficiálne potvrdil a preto, spoločnosť Apple neodporúča použitie Smart Cover pre iPad Air na novom 9.7″ iPade Pro. No Smart Connector nie je jediným problémom, prečo Smart Case na iPad Air nie je kompatibilná s novým iPadom. Taktiež je rozdiel v umiestnení otvoru pre zadný blesk a taktiež nie sú na ňom otvory pre štyri reproduktory, ktorými disponuje iPad Pro. Preto je technicky nemožné použiť Smart Cover pre iPad Air na 9.7″ iPad Pro.

ipadprosmartcover-800x332

Keďže aj väčšina neoriginálnych obalov pre iPad Air, ktoré nevyrába spoločnosť Apple sú taktiež podobne dizajnované ako originálny Smart Cover, nie je vhodné ich použitie pre nový iPad Pro.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.