15 palcové MacBooky Pro s Touch Barom už boli vyxepedované

Po “Preparing for Shipment” (Pripravuje sa na vyexpedovanie), sa už mnoho MacBookov Pro s Touch Barom vyexpedovalo zákazníkom s očakávaným termínom doručenia budúci týždeň. 

Applom predpokladaný dátum doručenia je streda 16. novembra. Avšak UPS prinesie niektorým šťastným zákazníkom MacBook už 14. novembra. Zákazníci, ktorí si MacBooky objednali už v deň predstavenia mali odhadovaný čas doručenia medzi 17. a 25. novembrom. UPS teda doručí zariadenia o niečo skôr ako bolo plánované, čo isto poteší veľa nedočkavých zákazníkov. Avšak prekvapením je, že mnoho zákazníkov si objednalo 15 palcový MacBook Pro a MacBook s špeciálnymi špecifikáciami a sú vyexpedované skôr ako 13 palcové modely. 13 palcový MacBook Pro má omnoho menej objednávok.

macbook-pro-event3

Mnoho 13 palcových MacBookov Pro s Touch Barom nebolo ešte vyexpedovaných. Nie je zatiaľ známe, kedy budú tieto zariadenia vyexpedované, no správa o vyexpedovaní 15 palcových modelov naznačuje, že 13 palcovým modelom to tiež dlho nepotrvá.

macbook-pro-event

13 palcový model MacBooku Pro s Touch Barom začína pri cene $1,799 a 15 palcový má cenu $2,399 a vyššie podľa špecifikácií. Tí, ktorí si objednali nové MacBooky Pro a majú záujem o online sledovanie stavu objednávky môžu prejsť na tento odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.