Prekáža vám vystupujúci fotoaparát na iPhone 6? Xiaomi

Produkty Apple väčšinou zastupujú to najlepšie vo svojej triede, a tak niet divu, že sa im konkurencia snaží čo najviac priblížiť a upozorniť na to aj v propagačných materiáloch. Rovnako nie je prekvapením, že ešte väčšia pozornosť je venovaná akýmkoľvek potenciálnym nedostatkom produktov Apple. Xiaomi sa nás teraz snaží presvedčiť, že jedným z nedostatkov iPhonu 6 je vystupujúci fotoaparát na zadnej strane. V zápätí ponúka riešenie – stačí pár úderov panvicou a z iPhonu 6 s vystupujúcim fotoaparátom odrazu máte len nedávno predstavenú novinku Xiaomi Mi Note. Reklamu aj s českým prekladom priniesli stránky iDnes:

komentáre
  1. Ibaze zabudli dodat, ze fotak v Xiaomi MI4 (ktory som vlastnil) stoji za velke H…O, o videu radsej ani nehovorim, dalej kapacitne tlacidla na spodnej strane clovek vela krat omylom stlaci aj ked nekce, tym ze su dotykove a nie mechanicke. System je sice pekny (lebo okopcili iOS) ale to je take komplikovane bludisko ze dovi dopo, GPS nepresne a kompec drobnosti, ktore ma proste vytacali. Nikdy viac android. Vratil som sa pekne k iphone 6 a iOS :)

    0
    0
  2. Me teda osobne na iP 6 ta bradavice vadi nejvic, mam (uz dnes dosluhujici) iP 4S a na podzim jsem mel v planu koupit novy, ale toto me odradilo. Nejsem zvykly na pouzdra, no i tak telefony nemam poskrabane, ale u tohoto vy asi ta cocka trpela nejvic. Pockam na novou verzi a snad bude lepe.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.