Apple vydal aktualizáciu OS X Yosemite 10.10.2

Používatelia najnovšej generácie operačného systému od Apple, OS X Yosemite, majú k dispozícii na stiahnutie novú aktualizáciu OS X 10.10.2. Druhá aktualizácia pre tento systém prináša riešenie problémov s odpájaním Wi-Fi sietí, pomalým načítaním internetových stránok, nedostatky v Spotlighte, nechcené prepínanie jazykov pri zadávaní textu a možnú ozvenu pri používaní VoiceOver. Aktualizácia taktiež zlepšuje synchronizáciu obrazu a zvuku pri používaní Bluetooth slúchadiel a prináša možnosť prehliadať iCloud Drive cez Time Machine. Súčasťou OS X 10.10.2 je aj nová verzia Safari 8.0.3, ktorá zlepšuje celkovú bezpečnosť a stabilitu. Používatelia starších verzií OS X ju majú k dispozícii ako samostatnú aktualizáciu pre Safari. Sťahovať môžete štandardne cez Software Update v Mac App Store. Inštalácia vyžaduje reštart systému.

komentárov
  1. Aktualizacia mi zabila system. Po nainstalovani aktualizacie cez updater mi po restarte nenabehol OS. :(
    Niekto s podobnymi skusenostami?
    Je mozne ze mi to mohol sposobit trimenabler, alebo LittleSnitch ale to sa uz nedozviem, spravil som rollback na 10.9.5 a tam to vsekto fici bez problemov, aj tak ma tie detske farbicky vytacali. Zda sa mi to ze to s OS X ide dole vodou :(

    0
    0
  2. Peter:

    To sposobil zapnuty Trim Enabler. Ja som mal to iste. Pomohol mi iba reinstal cez recovery mode a nasledne obnova cez time machine.

    0
    0
  3. Prechod na OS X 10.10.2 bol s niekoľkými reštartami ale v poriadku. I po 10.10.1 sa stávalo, že AirPlay sa niekedy stratilo a nedalo sa k nemu pripojiť bez predošlého odpojenia. Vyzerá to tak, že update rieši väčšinu problémov, ktoré trápili asi veľa ľudí. Kvalita softvéru u Apple poslednú dobu pokyvkáva a ľudia to cítia. Mali by sa z toho poučiť, snáď to aj teraz robia.

    0
    0
  4. aj po naistalovani novej aktualizacie pripojenie cez wifi na macbook pro 13 retina, 2013 stale problem s padanim internetu…stale rovnaka zufalost s os x yosemite…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.