Nové hodinky Montblanc kombinujú klasiku s modernými technológiami

Jedným z veľkých otáznikov týkajúcich sa Apple Watch je, aké bude ich miesto na trhu. Toho sa oprávnene obávajú nielen výrobcovia, ktorí predávajú rôzne fitness náramky už dnes, ale aj výrobcovia luxusných hodiniek. Apple Watch by mali prísť na trh už v najbližších mesiacoch, no až najbližšie roky ukážu, ako často budú Applom predstavované nové modely, aký budú mať dopad na ostatných výrobcov a či si ľudia budú ochotní kupovať aj ich luxusné prevedenia. Luxusné hodinky sú totiž na rozdiel od technologických hračiek skôr nositeľmi hodnoty, časom ju výrazne nestrácajú. Aj luxusní výrobcovia hodiniek s dlhou tradíciou však musia ísť s dobou. Značka Montblanc na to ide veľmi svojsky. Klasické hodinky doplnila displejom na opačnej strane náramku, teda na spodnej strane zápästia.

Montblanc e-Strap. Zdroj: Watch Insider

Na ňom sa vám budú zobrazovať vybrané notifikácie či aplikácie tak, ako si ich nastavíte na vašom iPhone alebo Android smartfóne. Model predstavený v Ženeve však veľmi neohúril. Displej je pomerne veľký a hrubý, vďaka čomu sú hodinky ťažké a nemusia každému sedieť ani z hľadiska komfortu. Displej je čiernobiely a má veľmi nízke rozlíšenie. Príslušenstvo je označované ako e-Strap a je kompatibilné s vybranými modelmi hodiniek Montblanc Timewalker Urban Speed. Cena je stanovená na 250 EUR.

Montblanc

Montblanc e-Strap. Zdroj: Watch Insider

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.