K iPadu Pro má Apple údajne predávať aj oficiálny stylus

Názov väčšieho iPadu s 12-palcovou uhlopriečkou síce stále nie je rovnako ako samotný iPad potvrdený, no podľa analytika z KGI Apple spolu s ním predstaví aj oficiálny stylus. Analytik Ming-Chi Kuo tak usudzuje na základe vysokého počtu patentov súvisiacich so stylusom za ostatné roky a zároveň si myslí, že Apple bude musieť diferencovať iPad Pro/Plus aj niečím iným, ako samotnou väčšou uhlopriečkou. Stylus by mal byť k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo a rovnako ako samotný veľký iPad by mal byť aj stylus zameraný na profesionálnych používateľov, napríklad dizajnérov. Na druhej strane bol práve Apple tým, kto zrušil trend stylusov pre dotykové obrazovky a ukázal, že najlepším ovládacím prvkom sú naše prsty. Je však potrebné dodať, že nebolo by to ani prvý ani posledný raz, kedy by Apple takto zmenil názor. Predstavenie iPadu Plus môžeme očakávať v druhom kvartáli 2015.

Digitálny stylus a pravítko pre iPad ukázali aj Adobe a mnoho ďalších výrobcov

komentár
  1. Neni uplne zla sprava, pretoze zatial z tabletov, kde sa da nahodit photoshop a plnohodnotne pracovat moc neexistuje. Bud microsoft surface alebo Wacom Companion..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?