Google Chrome pre iOS dostáva 3D Touch a Hangout odpovede na notifikácie cez Apple Watch

Google priniesol update pre ich dve kľúčové iOS aplikácie. Do Chrome pridali podporu pre 3D Touch a v Hangouts je teraz možné využiť rýchle odpovede na notifikácie, čo sa dá využiť aj na Apple Watch.

3D Touch technológia v Chrome zatiaľ znamená, že užívateľ je schopný vykonať niektoré veci priamo z domácej plochy. Ak v iPhone 6s alebo 6s Plus silnejšie podržíte ikonu aplikácie Chrome, dostanete na výber medzi možnosťami otvoriť normálne, inkognito alebo hlasové vyhľadávanie.

Hangout zatiaľ neposkytuje úplnú podporu pre Apple Watch, ale len rýchle odpovede na notifikácie. Na hodinkách si môže užívateľ vybrať medzi predpísanou odpoveďou alebo hlasovým diktovaním.

Obe aplikácie sú zadarmo na stiahnutie  a fungujú na hocijakom tablete alebo smartfóne aspoň s iOS 7.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.