Galéria: Nový Store v centre Bruselu ukazuje budúcnosť Apple predajní

O plánovanom otvorení prvej oficiálnej predajne v Belgicku sme vás informovali už pred niekoľkými dňami. No predtým, ako sa dvere otvoria nedočkavým zákazníkom, sa na internet dostávajú prvé zábery interiéru najnovšieho Apple Store – fotografie zo špeciálnej ukážky určenej novinárom priniesla miestna stránka Nieuwsblad. Nová bruselská predajňa je pritom jedným z prvých Apple Storov novej generácie, na ktorých spolupracuje dvorný dizajnér Jony Ive spolu s čerstvou posilou v podobe šéfky obchodného reťazca, Angelou Ahrendts.

Okrem obrovských sklenených panelov, ktoré sa postupom času stali pri Apple predajniach stálicou, tu však po novom môžeme nájsť aj živé stromy slúžiace ako lavičky pre zákazníkov pri Genius Bare, alebo masívnu obrazovku, ktorá nahradila podsvietené promo materiály na stenách predajne. Prítomné sú takiež aj nové stojany pre slúchadlá, či drevené zásuvky určené na odkladanie príslušenstva. Podobného dizajnu by sa mali časom dočkať všetky novootvorené obchody v najbližšej budúcnosti, no prerábku údajne dostanú aj ostatné zavedené predajne po celom svete.

Otvorenie novej predajne so sebou prináša aj začiatok predaja Apple Watch v Belgicku – tie sa v krajine objavia v deň otvorenia obchodu, 19. septembra.

apple-store-brusel2 apple-store-brusel3 apple-store-brusel4 apple-store-brusel5

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.