Facebook priznáva, že aplikácia pre iOS významne zaťažuje batériu

Nie je žiadnym tajomstvom, že aplikácia Facebook bola vždy veľkým konzumentom energie, dokonca aj vtedy, ak sú vypnuté procesy na jej pozadí. Zdá sa, že Facebook, namiesto riešenia tohto problému, hľadá metódy, akými nechať aplikáciu aktívnu na pozadí napriek väčšiemu odberu energie.

“Dostalo sa nám do uší, že niektorí užívatelia našej aplikácie pre iOS mali problémy ohľadom výdrže batérie. Sťažnosti sme zaregistrovali a hľadáme čo najrýchlejšie riešenie,” povedal hovorca firmy Facebook

Matt Galligan, ktorý napísal blog o tomto probléme sa vyjadril, že Facebook neustále vytvára nové metódy ako ponechať aplikáciu aktívnu na pozadí aj napriek explicitnému vyjadreniu užívateľa, že si to neželá.

Nakoľko sa zdá, že Facebook je aplikácia, ktorá citeľne znižuje výdrž batérie aj keď sú jej neviditeľné funkcie vypnuté, jediným riešením, pokiaľ vás tento problém trápi, ostáva odinštalovať aplikáciu a počkať, kým firma príde s vylepšenou verziou bez tohto problému.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.