Belkin predstavil kolekciu káblov pre nový port USB-C

Apple predstavil MacBook ako notebook budúcnosti. Tá sa minimálne podľa Apple zaobíde bez káblov, a preto má MacBook len jeden port typu USB-C a konektor na slúchadlá. Väčšine budúcich majiteľov to bude stačiť, keďže už dnes je takmer všetko príslušenstvo predávané v bezdrôtovej forme. Je však jasné, že množstvo používateľov ešte nemá úplne bezdrôtové domácnosti, a tak namiesto nákupu nového hardvéru uprednostnia pripojenie „po starom“, teda cez kábel. Apple myslel aj na to a do ponuky zaradil nové adaptéry z USB-C na iné porty, o ktorých sme písali v našom článku. Ich cena je však pomerne vysoká, čo už tradične nahráva do kariet výrobcom príslušenstva, ktorí s radosťou túto medzeru na trhu vyplnia.

Obľúbený výrobca príslušenstva Belkin predstavil hneď celú kolekciu adaptérov z USB-C na ostatné porty. V ponuke nájdete konverzie na USB-A, Micro USB-B, Mini USB-B, USB-B a dokonca aj na Ethernet. Ich ceny sa pohybujú od 20 do 30 USD, teda lacnejšie ako adaptér Apple, ktorý sa predáva za 89 EUR. K dispozícii budú začiatkom leta. Kompletnú ponuku nájdete tu.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.