Apple Watch 2 príde skôr, ako sa čakalo

Ešte to nie je ani rok, čo Apple prišiel s hodinkami Apple Watch, no jeho fanúšikovia už očakávajú ich nové vydanie. Podľa istých zdrojov už dlho čakať nebudú. Nová generácia Apple Watch by mala prísť už na jar 2016.

Apple Watch 2 by mali doraziť do obchodov v apríli, takmer rok potom, čo vyšiel na trh prvý model. Povedal Mark Gurman z 9to5mac.

Stále nie je jasné, čo nové ďalšia generácia Apple Watch prinesie. Predpokladá sa, že pôjde o pridanie nových funkcii ako aj o vylepšenie senzorov, kamier, sledovania spánku alebo GPS.

Podľa skorších dohadov mali mať nové hodinky rovnaké rozlíšenie obrazovky a veľkosť, no pridaná mala byť väčšia batéria. Čo naozaj nové Apple Watch prinesú, sa ale dozvieme až budúci rok.   

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.