Apple vydal aktualizáciu pre mobilný operačný systém iOS 8.1.3

Apple vydal okrem aktualizácie pre Macy (OS X) aj aktualizáciu pre mobilný operačný systém iOS 8.1.3. Tá prináša okrem všeobecného zlepšenia stability a výkonu aj riešenie možných problémov so zadávaním hesla Apple ID v rámci Messages a FaceTime, s chýbajúcimi aplikáciami vo výsledkoch vyhľadávania cez Spotlight, nefungujúcimi multitasking gestami na iPade. Taktiež prináša nové možnosti nastavenia štandardizovaného testovania v rámci vzdelávania. Aktualizácia by tiež mala obmedziť nároky na voľné miesto na iOS zariadení nevyhnutné pre aktualizáciu systému, čo poteší najmä majiteľov iPhonov a iPadov s menšou kapacitou. Aktualizácia tiež rieši aj ďalšie drobnejšie chyby a celkovú bezpečnosť systému. Detaily o zmeny v tejto oblasti nájdete na oficiálnych stránkach podpory.

komentárov
  1. Pozeral som video kde porovnávali na ip4s 8.1.2 Vs 8.1.3 a tento nový je ešte pomalší ako 8.1.2 takze asi neprejist.Teda zo 7.1.2 určite neprejist.Ja mám 8.1.2 a určite zatiaľ neprejdem a najradšej by som to dal znovu na ios 7. Aj môj air sa bojím dať na 8.1.3 lebo nejak im tie posledné aktualizácie neslapu na prvý krát :(

    0
    0
  2. Ma problém nekto stým ako ja ??? Neskutočne mi žerie batériu na 5s..plus slabší signál operátora…pomohlo by restote ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.