Withing Activité – fitness náramok môže mať aj podobu elegantných hodiniek

Spoločnosť Withings predstavila nový fitness náramok Activité. Ten sa od konkurencie odlišuje najmä elegantným dizajnom klasických hodiniek – okrúhly ciferník so zafírovým sklíčkom a koženým náramkom. Pod tradičným dizajnom sa však skrývajú moderné senzory, ktoré sledujú váš pohyb, spánok, pričom to, ako sa vám darí splniť váš cieľ, uvidíte aj na sekundárnom ciferníku. K aplikácii Withings Health Mate (zadarmo) cez Bluetooth LE. Hodinky sú vodotesné a majú aj budík, ktorý vás prebudí vibráciami. Bežným hodinkám je podobný aj zdroj energie – klasická batéria, ktorá vydrží rok používania, teda neporovnateľne viac ako výdrž batérie u väčšiny konkurencie.

Withings Activité budú k dispozícii v dvoch farbách už túto jeseň za cenu 390 USD. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

Veľa sa hovorí aj o tom, aký dizajn budú mať hodinky iWatch od Apple. Aký preferujete vy? Páčia sa vám klasické okrúhle tvary alebo moderné hrany s digitálnymi displejmi ako u konkurencie?

komentárov
  1. Bez hodiniek ani na krok. Tieto sa mi páčia oveľa viac ako nejaké digitálky. Ale ešte viac mám rad mechanické klasiky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.