Samsung bude mať na starosti dodávanie displejov pre iPad Air 2 a väčší iPad Pro

Tohtoročná vianočná ponuka Apple produktov má byť lepšia ako kedykoľvek predtým. Nemalo by to pritom skončiť pri iPhonoch, ešte pred sviatkami sa očakáva aj predstavenie a následné spustenie predaja nových iPadov. Aj tie by mali nasledovať vzor, ktorý bol daný iPhonmi, a mali by teda prísť v dvoch rôznych uhlopriečkach – klasický iPad Air 2 a iPad Pro, prípadne iPad Plus alebo iný podobný názov tabletu s 12,9-palcovým displejom. O výrobu displejov pre obidva modely sa bude pravdepodobne starať podobne ako v minulosti Samsung. Displeje by mali byť pripravené v dostatočnom predstihu tak, aby čo najviac uspokojili predvianočný dopyt. Je však možné, že väčší iPad Pro bude v predaji až od budúceho roka.

iPad Pro, iPad Air a iPad mini – už čoskoro budeme mať skutočne veľa možností. Zdroj: MacRumors

Apple je najväčším odberateľom súčiastok od Samsungu, no zároveň je aj najväčším rivalom na trhu s mobilnými zariadeniami. To viedlo Apple k tomu, že sa pokúsal od kórejského výrobného partnera čo najviac oslobodiť, avšak produkčná kapacita a technologická úroveň Samsungu ho pred konkurenčnými dodávateľmi zvýhodňuje.

Nová generácia iPadu by mala priniesť ešte tenšie telo, rýchlejší procesor, viac pamäte, lepší fotoaparát, podporu Touch ID a pravdepodobne aj podporu Apple Pay. iPad Pro, by mal mať k dispozícii ešte rýchlejšiu verziu Apple procesora, A8X. Výkon navyše využije kvôli väčšiemu displeju s vyšším rozlíšením.

komentáre
  1. Len aby ich to nadmerne mnozstvo produktov nepolozilo…. (Trh a akcionari si praju, tak mi im to vyrobime).. Som zvedavy ako klesnu predaje ipadu mini po tom ako bol vydany ip Plus…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.