Apple Watch ukázal verejnosti francúzsky butik Colette

Apple dal pri predstavovaní svojich hodiniek Apple Watch jasne najavo, že má v pláne ponúknuť model šitý na mieru takmer každému. Od umelohmotných materiálov a hliník až po osemnásť karátové ružové zlato, zafír a prémiovú kožu – to všetko navyše v dvoch rozmeroch. Možností bude skutočne neúrekom, a tak by nemali byť len záležitosťou IT nadšencov, ale aj módnym doplnkom. Dôkazom takéhoto smerovania Apple Watch je aj spolupráca s parížskym butikom Colette. Práve tu si mohla verejnosť po prvý raz pozrieť pripravované inteligentné hodinky od Apple.

Zdroj: Papasoey@Instagram

Samozrejme, ani toto podujatie sa nezaobišlo bez zástupov ľudí, ktoré sa tvorili už dlho pred otvorením butiku. Nanešťastie, zákazníci si hodinky mohli len pozrieť, na skúšanie si ešte budú musieť počkať. Vyvolení spomedzi redaktorov si ich však aj vyskúšali.

Apple Watch Colette

Zdroj: Vogue

Prestíž akcie zabezpečila aj prítomnosť hlavného dizajnéra Apple, Jonyho Ivea, po ktorého boku bol aj novo zamestnaný Marc Newson. Okrem nich sa na podujatí objavili aj významné osobnosti zo sveta módy ako šéfredaktorka Vogue, Anna Wintour, šéfredaktor Elle, Robbie Myers, a návrhár Karl Lagerfeld.

komentáre
  1. h ehehee, Zombies are back!
    uz sa bublinka nafukuje.. uz zastupy tupohlavcov snivajuo o novom krajsom svete s hodinkami na ruke, ktore nikdy nepotrebovali a ani potrebovat nebudu..
    zda sa, ze vsetko je tak, ako ma byt

    0
    0
  2. Radsej budem snivat o tom ako hodinkami otvorim garazovu alebo plotovu branu ako by som niekoho anonimne urazal cez net …. Vaše ctene meno …

    0
    0
  3. hodinky som prestal nosit, ked som mal 15 rokov. vadili mi na ruke. a od nastupu mobilov uz pre mna stratili vyznam uplne.
    mam v okoli viacero ludi, ktori hodinky stale nosia. nic proti, ak im to na ruke nevadi, ma to svoj sarm.. ale to hovorim o skutocnych hodinkach. nie o apple watch.
    apple watch to je nieco uplne ine, apple watch postradaju akykolvek co i len naznak sarmu. applewatch su len bezduchy a studeny marketingovy plan. nic viac. je to uplna zbytocnost. v apple asi nikdy nepredstavili nic zbytocnejsie. horsia vec je asi uz len google glass…

    ja si garaz v pripade, ze mi nebudu sluzit nohy, otvorim ked tak aplikaciou v ajfone alebo poslem sluhu.
    podobne tazitko, si podla mna na ruku moze zavesit len…. cudak alebo snob

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.