Pozrite si video z príprav najnovšieho japonského Apple Store

Apple zverejnil prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube účtu video z príprav najnovšieho oficiálneho obchodu Apple Store. Ten otvorí brány prvým návštevníkom už dnes. Nachádza sa v Tokiu, Japonsku, a uvidíte v ňom čo všetko prechádza samotnému otvoreniu. Bočnú stranu obchodu tvorí „zelená záclona“ z rôznych rastlín, ktoré majú odzrkadľovať snahu Apple o zníženie svojej ekologickej stopy.

komentáre
  1. A na Slovenku zase nic…tu sa apple store dockame asi tak za 50 rokov aj to len mozno…A ja by som si tak rad vyskusal robit v apple store apple genia, ci to je naozaj tak tazke ako to niektori popisuju…

    0
    0
  2. Slovensko nieje pre Apple zatial tak dolezite. Na SK sa na 50 kusov laptopov a PC s Windows preda 1 ks Apple PC (to som len tak tipol). Ked stupne zivotna uroven a platy obyvatelstva, Apple mozno zacne uvazovat. Medzitym ale z SK zmiznu vsetky tie firmy ktore vyuzivaju lacnu pracovnu silu (Automobilove firmy, Samsung a podobne.) a kolotoc bude pokracovat… Riesenie poznam, ale to nepatri na tuto stranku.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.