BookArc for Mac Pro – nový horizontálny stojan pre Mac Pro od Twelve South

Mac Pro, jediný Mac vyrábaný v USA, je stredobodom pozornosti prakticky kdekoľvek, kde sa objaví. Vďačí za to svojmu unikátnemu vertikálnemu dizajnu a použitým materiálom. Známy výrobca príslušenstva pre Apple produkty, Twelve South, teraz vydal ďalší zo stojanov BookArc, tentokrát určený pre Mac Pro. Lesklý chrómovaný stojan umožňuje umiestniť Mac Pro horizontálne. To je praktické napríklad ak máte výškovo obmedzený priesotr pre váš Mac. Aj keď je Mac Pro štandardné dizajnovaný na vertikálne umiestnenie, bezpečné je aj horizontálne umiestnenie. Treba si len dávať pozor na to, aby mal dostatok priestoru pre prúdenie vzduchu a chladenie.

Nakupovať môžete za 59,99 USD cez oficiálne stránky.

komentáre
  1. Toto je uz aky vynanalez. Uz len nejaky ventil namontovat a je z toho sudok. Mozno do krcmi je to super:). Ale mam pocit, chladenie sa trosku natusi. Nerozumiem aky problem tato vec riesi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.