Apple spúšťa program výmeny chybných batérií v iPhone 5

Apple spúšťa ďalší program výmeny iPhonu 5, tentokrát kvôli chybnej batérii. Údajne veľmi malé percento iPhonov 5 môže mať náhle problém so skrátenou životnosťou batérie a častejšou potrebou nabíjania. Problém sa týka len istého rozpätia sériových čísiel iPhonov 5 predaných od septembra 2012 do januára 2013. Ak má váš iPhone 5 spomínané symptómy, na oficiálnych stránkach podpory si môžete podľa sériového čísla overiť, či máte nárok na výmenu. Program výmeny sa u nás začne 29. augusta 2014. Podrobnosti nájdete na stránkach programu výmeny batérie.

komentárov
  1. Ja som mal problém a spadal som do skupiny, škoda len, že problém bol už pred polrokom u mňa v takom štádiu, že som musel bezodkladne meniť za ebayovú…

    0
    0
  2. no ja vam neviem ale ja som mal problem ze po roku mi zacal vypinat pri viac a viac percentach a blbol ze ked som ho zapol na nabijacku tak z 5per skocilo na 18 a pod :D a vymeneny :P

    0
    0
  3. Takze ked teda spada moj telefon do tejto vymeny, staci priniest iphone do autorizovaneho strediska a oni mi vymenia bezplatne bateriu?

    0
    0
  4. To iste ako Adrián: Podla sériového cisla som zistil, ze sa to bohuzial tyka aj mna… Mobil som kupoval v Appstore v Hambrugu. Co s tym teraz?

    0
    0
  5. Niekolko otazok:
    1. Co vsetko je potrebne na vymenu? Staci len doniest pristroj?
    2. Musi byt mobil este v zaruke?
    3. Urobia to na pockanie?
    4. Je potrebne dokazovat problem, alebo staci ze je mobil “pozitivne lustrovany” podla serial number?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.