Xbox One hry prinesú nové možnosti hrania z obrazoviek tabletov

Xbox One bude ešte viac staviať na prepojení s doplňujúcou aplikáciou SmartGlass, ktorá je k dispozícii aj pre iOS. Vyzerá to tak, že vďaka tejto aplikácii bude možné hrať niektoré hry v co-ope, teda v spolupráci s ďalším hráčom, ktorý bude hrať na tablete. Na tomto princípe je postavený multiplayer na hernej konzole Wii U a vďaka aplikácii SmartGlass ho budú môcť poskytnúť vývojári aj v hrách pre Xbox One.

Prvou ukážkou je hra Dead Rising 3, ktorá príde na trh na jeseň spolu s Xbox One. Pri hraní tejto hry budete mať v SmartGlass aplikácii prístup k špeciálnym prvkom ako napríklad letecká podpora, odhaľovanie skrytých vecí či označovanie ceiľov. K hraniu hry si tak budete môcť zavolať kamaráta, ktorý vám bude pri jej hraní asistovať z obrazovky tabletu.

SmartGlass je v App Store k dispozícii zadarmo, v súčasnosti umožňuje napríklad ovládanie Xboxu alebo prístup k herným štatistikám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.