Vývojári majú k dispozícii Golden Master verziu OS X Mavericks, už čoskoro aj pre verejnosť

Vývojári dostali koncom minulého týždňa tzv. Golden Master (GM) verziu pripravovaného operačného systému OS X Mavericks. Toto označenie získava verzia, ktorá je v podstate pripravená na distribúciu a ide o poslednú vývojársku verziu pred oficiálnym vydaním pre verejnosť. Spolu s OS X Mavericks GM vydal Apple aj Xcode 5.0.1 na vývoj aplikácií pre tento systém a iPhoto 9.4.7, aktualizáciu, ktorá rieši kompatibilitu s OS X Mavericks GM. Tréning zamestnancov na prácu s novým systémom by mal podľa neoficiálnych informácií skončiť 11. októbra, vydanie OS X Mavericks pre verejnosť preto môžeme očakávať už budúci týždeň.

komentárov
  1. no ak to bude taky pruser jak ios7 tak ZBOHOM APPLE!!! som doteraz koli tomu nasrany a najradsej by som Johna Lva prefackal…nepoviem nic keby som mal aspon ako uzivatel moznost vyberu a mohol sa vratit na ios6xx …ale take svinstvo!

    0
    0
  2. Ahojte, som nový používateľ macbook-u a rad by som sa opytal ze aktualizacia systemu je bezplatna ako je to pri iOS zariadeniach alebo novy OS X si budem musiet zakupit. Dakujem

    0
    0
  3. Co som sa zatial dival tak by to malo byt vpohode, otazne je ako to bude so stabilitou. Pokial viem tak az OS X 10.10 bude “vylepseny” po vzoru ios7.

    0
    0
  4. Adam: Nove OS X su vacsinou spoplatnene. Ak si macbook kupoval poslednych par dni spat, je velmi pravdepodobne, ze budes mat upgrade free. Presne podmienky bezplatneho upgradu apple zverejni vzdy po “vypusteni” noveho OS. Ak upgrade pre teba nebude free, za novy os si zaplatis do 30 €. Dufam :)

    0
    0
  5. iOS 7 nieje pruser. Je v pohode. To iba niekto je velmi konzervativny :)
    mne sa paci viac ako to co bolo predtym a som spokojny

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.