Apple pridal na svoje stránky novú sekciu s tipmi a trikmi pre iPhone

Apple nenápadne pridal k oficiálnym marketingovým materiálom venovaným iPhonu 5s/5c/4s špeciálne stránky s tipmi a trikmi pre používateľov. Odkazy k týmto stránkam nájdete jednoducho. Stačí si otvoriť stránky venované niektorému zo spomínaného iPhonu a na úplnom spodku stránky nájdete v kategórii „More iPhone“ aj tieto odkazy. Príručky pokrývajú približne rovnaké témy, líšia sa najmä odlišným modelom iPhonu na obrázkoch.

Príručky nájdete tu: iPhone 5s, iPhone 5ciPhone 4s. Ak by ste chceli ešte podrobnejšie informácie, môžete ich nájsť v oficiálnej príručke.

komentár
  1. no mne by sa hodil trik ako zmenit temu. po nahodeni ios7 mam prvy krat za 20 rokov potrebu zmenit temu na mobile. novy design sa mi vobec nepaci ;[ keby to bolo aspon trochu transparentne, ale ked uz pri zmene hlasitosti namna vybehol biely stvorec tak sa mi spravilo nevolno… teda nie paralax ale ten graficky krok spat mi nerobi dobre…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.