Shazam pre iPad prichádza s novým dizajnom a funkciami

Populárna aplikácia Shazam pre iPhone, ktorá umožňuje jednoducho a rýchlo identifikovať pieseň práve hrajúcu napríklad v rádiu, prichádza vo verzii 6.0. Tá sa stáva univerzálnou a prináša úplne nový dizajn pre iPad. Používatelia získajú na iPade novinky, ktoré zatiaľ v iPhone verzii nie sú dostupné. Jednou z nich je napríklad Auto Tagging, vďaka čomu dokáže iPad rozpoznávať práve prehrávané piesne aj na pozadí, bez potreby Shazam ručne zapínať. Počas rozpoznávania tak môžete pracovať napríklad s mailmi alebo hrať hry. Nová dynamická hlavná obrazovka vám umožní zistiť, aké skladby sú práve hitom medzi používateľmi Shazamu vo svete. Shazam LyricPlay zase dokáže na iPade zobrazovať texty piesní synchronizovane s práve prehrávanou hudbou.

Univerzálna aplikácia Shazam pre iPhone a iPad je v App Store k dispozícii zadarmo, avšak s reklamami. Ak chcete verziu bez reklám, musíte si kúpiť Shazam Encore za 5,99 EUR.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.