Automatic Link sa oneskorí, problémom je iPhone aplikácia

Automatic Link je názov novej vychytávky určenej pre majiteľov iPhonov, ktorí chcú lepšie porozumieť svojim autám. Po pripojení Automatic Linku k OBD portu vášho auta (ten by nemal chýbať v žiadnom aute vyrobenom od roku 1996) získate na iPhone prístup ku kompletným diagnostickým informáciám a radám, ako napríklad zlepšiť spotrebu alebo životnosť auta v závislosti od vášho jazdenia. Tým sa množstvo funkcií samozrejme nekončí.

Namiesto plánovaného vydania v júni však boli nútení tvorcovia odložiť vydanie finálneho produktu až na august. Paradoxne, problém nie je v adaptéri, ktorí sa pripája v aute. Ten je už vo výrobe. Problémový sa ukázal byť vývoj aplikácie, ktorý tvorcovia podcenili a potrebujú naňho viac času, ako si mysleli. Keďže ide o softvérové nedostatky, zákazníci, ktorí patria k prvým predobjednávateľom, majú možnosť získať svoj Automatic Link s betaverziou aplikácie. Automatic Link im tak bude doručený v polovici júna. V súčasnej verzii aplikácie chýba napríklad nahlasovanie nehôd, podpora viacerých áut a používateľov.

Viac informácií vrátane možnosti predobjednávky získate na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. taketo srandy na OBD port najdete plny internet. Netreba tento vyHypovany produkt, i ked vyzera pekne, hlavne ta aplikacia, ktoru ale u nas nevyuzijete naplno.

    OBD Bluetooth adapter, hladat na dealextreme alebo eBay.

    Prislusnu app k tomu na App Store. A mate to uz dnes, za cenu zlomkovu.

    0
    0
  2. (ten by nemal chýbať v žiadnom aute vyrobenom od roku 1996) – toto sa týka áut určených pre americký trh.

    V európe bol OBD štandardom od roku 2001. Takže ak máte auto 1996+ ale 2001- nemusíte mať OBD konektor.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.