Nová reklama od Microsoftu ponúka riešenie vojny medzi iOS a Androidom – Windows Phone

Ak ste len občas nahliadli do internetových diskusií, určite ste narazili aj na večné spory dvoch „nepriateľských“ táborov – Apple a Samsungu. Presne z týchto sporov o tom, ktorý je lepší a kto koho kopíruje, si uťahuje Microsoft vo svojej najnovšej reklame. Ponúka nám aj riešenie – smartfón, ktorý bol čitateľmi stránok Engadget zvolený za najlepší smartfón roku – Nokiu Lumia 920. Ako inak, na telefóne je operačný systém Windows Phone.

komentárov
  1. Mal som iPhone po 4S, a prešiel som na L920, a som spokojny. iPhone je uz vsade, aj u rozmaznanych deciek na 1. stupni ZŠ.

    0
    0
  2. ano ano, ta reklama by mala pokracovanie, v rohu by sedela tretia skupina, a ta by sa mlatila sama za to, aky phone si kupila…

    0
    0
  3. Ked zacne MS podporovat aj nas trh, ak sa napokne vyvoj applikacii, vtedy zacne byt WP naozaj zaujimavy. Uzavrety, prehladny system kopatibilny s Win technologiami. Cize su tam vsetky predpoklady na uspech. Otazka je, ci sa toho dozijeme. Zatial WP tolerujem, zvykol som si, ale v podstate tam nic nie je. Stale je na tahu MS, ak nepride zmena, switchnem z WP na ine…

    0
    0
  4. Btw: @stone kvuli tomu, ze deti vlastni iPhone budu radeji pouzivat neco, co mi naprosto nevyhovuje? Slovenska mentalita ci co?

    0
    0
  5. Major, nepomylil si sa pri pisani svojho nicku? Namiesto pismena “j” tam asi malo byt pismeno “g” ked mas taketo stupidne poznamky …

    0
    0
  6. Ale no tak, nehadajte sa, kazdy si predsa vyberie to s cim mu to ide najlepsie, zatial co by si opice vybrali banan, ludia telefon ktory si nastavia podla vlastnych predstav a ini ludia, jednoduchsi, si vyberu iphone ktory ich presviedca ze vlastne chcu spravit nieco uplne ine nez povodne chceli :)

    0
    0
  7. @stone: si vazne kupujes telefon podla toho co pouzivaju prvaci na ZS? Co ak zacnu prvacikovia pouzivat L920, co potom?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.