Logitech predstavil iPad klávesnice zamerané na školy

Rastúcemu záujmu škôl a vzdelávacích inštitúcií o iPady sa prispôsobujú aj výrobcovia tretích strán. Logitech najnovšie predstavil svoju káblovú klávesnicu pre iPad, ktorá je špeciálne zameraná na školy. Vďaka verziám s Lightning aj Dock konektorom je kompatibilná aj so staršími iOS zariadeniami a vo vzdelávacích inštitúciách by mala predísť problémom s Bluetooth synchronizáciou veľkého množstva bezdrôtových klávesníc. Namiesto párovania desiatok iPadov tak študentom stačí, aby k iPadu pripojili túto klávesnicu a začali písať.

Klávesnica je odolná aj voči poliatiu, životnosť kláves by mala presahovať päť miliónov stlačení a nechýbajú ani multimediálne klávesy pre Siri, kopírovanie, vyhľadávanie, prehrávanie médií a podobne.

Verzia s Lightning konektorom by mala byť k dispozícii od augusta, na verziu s Dock konektorom si bude potrebné počkať až do októbra. Cena je stanovená na 59,99 USD. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.