Inteligentné hodinky Pebble už podporujú notifikácie z iOS 7

Inteligentné hodinky Pebble, ktoré sa na trh dostali vďaka megaúspešnej kampani na Kickstarteri, najnovšie získali oficiálnu podporu notifikácií z iOS 7. Všetky upozornenia z Notification Center na vašom iPhone tak môžu byť automaticky zobrazené aj na týchto hodinkách. Či už ide o notifikáciu z Facebooku, kalendára či inej z množstva podporovaných aplikácií, už nemusíte vyťahovať telefón z vrecka, aby ste si ju zobrazili – všetko si viete zobraziť na hodinkách. Vývojári taktiež dostanú k dispozícii nové SDK 2.0, vrátane nových API pre Javascript, akcelerometer a ďalšie. Vďaka tomu budú môcť vytvárať Pebble aplikácie, ktoré priamo z internetu sťahujú aktuálne dáta o doprave, počasí, polohe, alebo aplikácie určené na prístup k akcelerometru napríklad pre ovládanie gestami či fitness aktivity. Nové API umožnia aj uchovávanie dát keď sú hodinky odpojené od telefónu (napríklad spomínané fitness aktivity), alebo uchovávanie nastavení či vysokých skóre z hier.

Nové funkcie sa k používateľom dostanú prostredníctvom aktualizovanej verzie oficiálnej aplikácie, ktorá v súčasnosti čaká na schválenie Applom. Viac informácií o hodinkách vrátane možnosti nákupu (150 USD) nájdete na oficiálnych stránkach.

komentáre
  1. Hodinky na ruky – uz ani OMYLEM ako vravia cechackovia. Pripada mi to absolutne zbytocne, pretoze dnes kazdy ma mobil a cas je dostupnejsi ako hocikedy predtym.

    0
    0
  2. @rebel: Pri Pebble sú hodinky len jednou z funkcii, aj to nie tou najdôležitejšou. Ide hlavne o notifikácie.
    Náramkové hodinky som už asi osem rokov nenosil a mal som na ne úplne rovnaký názor, ako ty. Od začiatku roku mám Pebble a bez nich by to už nebolo ono. Na telefóne mám teraz stále vypnuté zvonenie – hovory, SMS, emaily a ďalšie veci mi pekne chodia priamo do pebblov – vibráciami upozornia, že sa niečo deje, na displeji hneď vidím čo. Keď mi niekto volá a nechcem zvdihnúť, hovor zruším priamo z pebble. SMSky a kratšie emaily si prečítam priamo na nich. Plus x ďalších vecí. Treba vyskúšať na vlastnej koži.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.