Nike predstavilo nový náramok FuelBand SE

Fitness náramok, Nike FuelBand, ktorého fanúšikom je aj riaditeľ Applu, Tim Cook, dostal novú verziu. Nike FuelBand SE sa od predchodcu líši novými farbami (žltá, červená, ružová) a podporou Bluetooth 4.0. Novinka tak dokáže vďaka novému Bluetooth výrazne znížiť spotrebu energie po pripojení k iPhonu 4s a novšiemu (s podporou Bluetooth 4.0). Po stlačení tlačidla nový náramok zobrazuje aj čas. Účel náramku ostáva nezmenený – cieľom je sledovať vašu celodennú aktivitu, či už ide o váš tréning či spoločenskú udalosť. Náramok sleduje váš pohyb od rána do večera nezávisle od vášho veku, váhy či pohlavia. Za pohyb získavate NikeFuel body a trofeje, ktoré môžete následne porovnávať s ostatnými používateľmi, prípadne si môžete stanoviť ciele, ktoré chcete dosiahnuť. V prípade nedostatku pohybu vám náramok pripomenie, aby ste sa začali hýbať.

Nike+ FuelBand SE je dostupný v štyroch farbách a troch veľkostiach za cenu 149 USD. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. Na akom princípe to meria ? Iba akcelerometer, alebo niečo čo sleduje otrasy ? Potom je to dosť na nič. Rovnako ako Fitbit a podobne. Stačilo ísť na bajk, tam sa fyziky odrovnať, ale tým že to moc nedrncalo, tak náramok uvádzal iba bežnú aktivitu. Ak to nemá pulzmeter, alebo niečo podobné, tak je to na figu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.