Bezplatné aktualizácie na najnovšie verzie Aperture, iWork a iLife sú k dispozícii aj pre “pirátov”

Krátko po vydaní OS X Mavericks a sprístupnení aktualizovaných verzií aplikácií Aperture, iWork a iLife sa na oficiálnych fórach začali objavovať príspevky nespokojných používateľov. Mnohým majiteľom originálnych starších verzií týchto aplikácií neboli aktualizácie dostupné. Apple teraz vyriešil situáciu po svojom a zaistil, aby všetci zákazníci, ktorí na to majú nárok, bez problémov mohli stiahnuť najnovšie verzie spomínaných aplikácií. Háčik je však v tom, že aby to bolo možné, musel obmedziť overovanie originality softvéru pri aktualizovaní cez Mac App Store.

Výsledkom toho je, že Apple doručil aktualizácie prostredníctvom Mac App Storu pre všetkých používateľov a to vrátane tých, ktorí mali nainštalované len skúšobné verzie, a dokonca aj „pirátov“, ktorí si predchádzajúce verzie stiahli nelegálne. Apple nikdy tvrdo nebojoval proti pirátstvu a základný softvér je vždy v aktuálnej verzii súčasťou každého nového Macu.

komentáre
  1. Kúpil som si nový MacBook Air 13 OS x Mountain Lion 2 dni pre ohlásením Applu o sprístupnení balíka iWork zadarmo pri kúpe nového Macu alebo zariadenia s IOS. Mám nárok na bezplatnú verziu?

    0
    0
  2. Tamás ak si si ho kúpil od 1.10.2013 tak máte nárok na iWork ak nie tak máte smolu. Ak áno máte tam napísanu sumu alebo máte napísane že je zadarmo v app store zadajte email a heslo a stiahne sa vám zadarmo .

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.