Apple sprístupnil nákup starších verzií OS X mimo Mac App Store

S príchodom OS X Mavericks Apple z Mac App Store stiahol predchádzajúcu verziu, OS X Mountain Lion. Ešte staršiu verziu, OS X Lion, si mohli zákazníci kúpiť cez telefón priamo od Apple. To sa teraz mení a zákazníci, ktorí by si náhodou ešte chceli kúpiť staršiu verziu OS X, tak majú možnosť urobiť prostredníctvom týchto stránok: OS X LionOS X Mountain Lion. Za cenu 19,99 USD dostanú približne do jedného pracovného dňa od kúpy kód, za pomoci ktorého si systém môžu stiahnuť z Mac App Store. Ak už máte tento systém zakúpený, nájdete ho v kategórii „Purchases“. Najnovšia generácia OS X, Mavericks, je k dispozícii zadarmo a je kompatibilná s takmer všetkými Macmi od roku 2007.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?