Betaverzia iOS 7 umožňuje používať zoom počas nahrávania videa

Redizajnovaná aplikácia Camera v iOS 7 prinesie okrem nových režimov fotenia a špeciálnych filtrov podobných Instagramu aj novú možnosť zoomovať, teda približovať obraz, aj počas nahrávania videa. Počas nahrávania videa jednoducho stačí použiť známe gesto dvoma prstami alebo dvakrát kliknúť jedným prstom. Pri opätovonom odzoomovaní sa zobrazí aj praktický posuvník, avšak pred priblížením sa zatiaľ nezobrazuje. Doposiaľ mali používatelia možnosť zoomovať len pred samotným spustením nahrávania. V aktuálnej betaverzii iOS 7 predstavuje dostupné priblíženie počas nahrávania 2× až 3× zoom. Ako to funguje v praxi máte možnosť vidieť aj v nasledovnom krátkom videu stránok 9to5Mac.

komentáre
  1. Je to az vtipne ze Apple s touto velmi primitivnou funkciou dokaze naplnit tisicky blogov, webov a fan stranok…pritom taka blbost. Akoby to nebolo mozne dat uz od iPhonu 3G…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.