Microsoft Office konečne prichádza na iPhone

Office pre iOS sa konečne stáva skutočnosťou. Kancelársky balík softvéru si razí svoju cestu najprv len na iPhone a iPod touch. Office Mobile pre iPhone je určený pre všetkých predplatiteľov služby Office 365 a umožňuje im priamo na iPhone prezerať a upravovať dokumenty Wordu, Excelu a PowerPointu. Aplikácia sa svojimi možnosťami podobá verzii pre Windows Phone a používatelia by sa nemali obávať, že sa im prácou v mobilnej aplikácii naruší originálne formátovanie alebo inak zmení zobrazenie na počítači.

Aplikácia je k dispozícii zadarmo, aj keď zatiaľ nie je v slovenskom App Store (sťahovať môžete napríklad z amerického). K jej používaniu však musíte byť predplatiteľom Office 365. Microsoft ponúka aj 30 dňovú skúšobnú dobu, ktorú máte k dispozícii zadarmo. Otázne je, kedy príde do App Store aj verzia pre iPad. Je možné, že jej vydanie brzdí Microsoft cielene, keďže Office vyzdvihuje ako jednu z hlavných výhod v porovnaniach tabletov s Windows oproti iPadu.

komentáre
  1. keby si robili srandu zo zúfalého ovládania iPadu klávesnicou (neprišiel som na to ako by sa to dalo použiť), ale zo zoomovania 2 prstami. Chcú silou mocou strápniť?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť