Apple vydal aktualizáciu iOS 7.0.4, rieši problémy s videohovormi FaceTime

Len tri týždne po iOS 7.0.3 teraz Apple vydal ďalšiu aktualizáciu, iOS 7.0.4. Opäť ide o menšiu aktualizáciu, ktorej hlavným prínosom je vyriešenie problémov s videohovormi FaceTime, ktoré mohli niektorí používatelia zaznamenať. Okrem toho prináša aj ďalšie drobné zlepšenia a opravuje nedostatky. Ďalšie informácie o aktualizácii nájdete na oficiálnych stránkach. Podobnú aktualizáciu vydal Apple aj pre iPod touch štvrtej generácie, detaily nájdete tu.

Zaznamenali ste problémy s padajúcimi FaceTime hovormi? Pomohla vám táto aktualizácia?

komentárov
  1. Myslím že spomenúť iCloud Kľúčenku a to že sa zmenila animacia pri otvaraní a zatvárani app by bolo vhodné už v tejto správe ;)

    0
    0
  2. lolko co tu tu splietas, otazka znela ” Zaznamenali ste problémy s padajúcimi FaceTime hovormi? Pomohla vám táto aktualizácia? ” a nie kolko krat ti zamrzol :D

    0
    0
  3. Osobne som zaznamenal problémy s FaceTime, ale nie Video ale s FiceTime Audio na 5s – nedalo sa “dovolať” FaceTime Audiom. Po aktualizácii to už funguje.

    0
    0
  4. Po aktualizácia problémy s fotoaparátom. Po niekoľkých fotkách sa vypne a nejde zapnúť. Máte niekto podobné problémy? iPhone 5

    0
    0
  5. Mne po aktualizacii sa obidva iphony 4 a ipad retina 3nd generacie zrychlily. Uz nesekaju tak casto pri surfovani a otvarani apps. Cital som ze pre starsie modely s a4 a a5 chipmi bude 7.1 riesenim na zrychlenie systemu. Ma niekto podobne skusenosti?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.