Ďalšie potvrdenia menšieho dock konektora a presunutého konektora pre slúchadlá

Minulý týždeň ste mali možnosť vidieť prvé puzdra pre očakávanú novú generáciu iPhonu. Okrem vyššieho a tenšieho dizajnu na nich boli zrejmé aj ďalšie dve dizajnové zmeny. Prvou je menší dock konektor, ktorý by mal podľa viacerých špekulácií nahradiť už takmer 10 rokov starý pôvodný dock konektor. Niektorými vítanou a niektorými naopak zatracovanou zmenou bude premiestnenie konektora na slúchadlá, ktorý by sa mal presťahovať z vrchnej strany iPhonu na spodnú. Tieto správy najnovšie podporuje aj Reuters. Aj takto na prvý pohľad nepodstatná zmena, ako sa zdá byť menší, možno magnetický dock konektor, môže mať obrovský dopad na celé odvetvie. Odkedy sa predstavil prvý dock konektor na iPode z roku 2003, rozšíril sa na tisíce rôznych kompatibilných príslušenstiev a káblov. Nájdete ho na iPodoch, iPhonoch aj iPadoch. Ak ho Apple vymení za menší modernejší dock konektor, pre množstvo zákazníkov to bude motiváciou k nákupu nového príslušenstva. Medzi konektormi bude určite aj akási forma redukcie, no napríklad pri docku by nešlo o veľmi estetické riešenie.

komentárov
  1. ak by bolo nabijanie podobne tomu z macbookov – magneticke, tak by to mohlo skutocne priniest novu eru sposobu nabijania cez rozne magnetiky atd :) ak to bude pravda – uz teraz sa tesim na rozne gadgety kt. k tomu rozni vyrobcovia urobia.

    osobne si myslim, ze toto by mohol byt akysi zaklad pre bezdrotove nabijanie baterie.

    0
    0
  2. V Apply vedia že 21.12 sa je koniec sveta tak do nového Ipohonu dajú 4,5′ retinu zemenia dok konektor po vzore asusu a samsungu tam narvu 8 jadro.
    (čím viac jadier tým si viac COOL )

    Ja osobne davam prednosť prekvapeniu :P

    0
    0
  3. Mi to pride dost divne, a co vsetky prislusenstva ktore clovek ma k iPhonu ? Zase nove redukcie a co ja viem co ? A co dock napr ? Nelubi sa mi to vobec…

    0
    0
  4. Osobne očakavam 4 palc. display, pri nezmenenom tvate a velkosti telefonu, hore bude len tlacidlo on/off, po stranach tlacidla kozmeticky posunute, zospodu, zmenseny dock, konektor sluchadiel, mono reproduktor a mikrofon.

    Mozno dock konektor bude len na data a nabijanie bude magneticke.

    kedze iphone 4 bol o 1/3 menej odolny ako 3GS mozno predsa len pride zmena materialu skla, v tom pripade ocakavam navrat k povodnemu designu iphonu, telefon nebude rovny lebo sklo by nol menej odolne, nebude s plastu ale z nejakeho lahkeho odolneho kovu.

    Hadverovo to bude slusna aktualizacia, mozno lepsi fotoaparat ako konkurencia, procesor taky stred lebo ios6 nebude hardvarovo narocny a Apple potrebuje udrzat relativne pouzitelnu vacsinu aplikacii v minimalne dvoch poslednych verziach, cize iphon 4 a spol.

    0
    0
  5. no vy konektor je blbost, ked mam stary hardver vo forme dockovacej stanice tak ho mozem zahodit … s redukciou to bude vyzerat odveci

    0
    0
  6. “Vaše Meno” nie je to blbosť aspon sa tam zväčší priestor pre niečo iné .
    Neviem či ste to videli tu je link na video http://www.youtube.com/watch?v=8XY841RAY4Y v ktorom porovnávaju nový iPhone leaked part s iPhonom 4 , na ňom je 5 zmien , väčší displej , väčší reproduktor a a mikrofón , zmena konektoru pre slúchadlá ,zmenšený dock a menšia tá zásuvka pre nano SIM ako sa už zmienil Peter Novák .

    0
    0
  7. za mně jsem jen PRO… jelikož se opravdu jedná ze strany applu o archaický prvek.. kolika změnami za posledních pár let prošli také nabíjecí magsafy? Takže konetor k iPhonu je prostě na řadě.. :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť