Apple zdvihol limit sťahovania z App Store cez mobilné siete

Apple s príchodom 4G LTE sietí na tretiu generáciu iPadu zdvihol limit sťahovania z App Store. Doteraz, ak ste si chceli stiahnuť aplikáciu alebo aktualizáciu cez mobilné dátové siete, museli byť menšie ako 20 MB. Apple zdvihol túto hranicu na viac ako dvojnásobok, a tak môžete sťahovať aplikácie a aktualizácie cez mobilné dátové siete až do 50 MB. Položky s väčším objemom môžete aj naďalej sťahovať len po pripojení na Wi-Fi sieť. Okrem 4G LTE sietí je príčinou zrejme aj vyšší objem aplikácií prispôsobených Retina displeju tretej generácie iPadu.

komentárov
  1. Samotne obmedzenie je blbost pre tupich amikov …. Mali by ta upozornit ze ides stahovat velku vec a ci suhlasis ale nie ta rovno stopnut …. Ja mam na iPade datovu kartu s limitom 12GB a v telefone mam pausal s 5GB dat ale je mi to na p..u ked neviem stiahnut vacsi soft ako 20MB (po novom 50MB)… Je to od jablcka proste svinstvo ktore je kontraproduktivne …..

    0
    0
  2. Suhlasim, ten limit je pre mna horsi jak trn v zadku. Som Apple-ak ale niektore nedotiahnute veci nechapem co by malo byt samozrejmostou.. OSX ma X krat otravuje konfirmacnymi dialogmi ale ked som v iPhone omylom klikol na update all a zacalo mi stahovat 80 aplikacii nebol som dva krat nadseny z ich “dokonalosti”.. Dufam ze aspon tam to uz napravili.

    0
    0
  3. neda sa vytvorit personal hotspot (wifi) a stahovat tak aplikacie vacsie ako 20MB, po novom 50MB? teda ak ma niekto iphone aj ipad laebo 2 iphony..

    0
    0
  4. Nenapadlo vas, ze to je pre pripad, ak by ludia chceli stahovat nieco, co ma vela MB naraz, tak by to siet mohlo rozhodit? Na WiFi ste akurat vy, vas sused a rodina.

    0
    0
  5. EdDy, aku siet ? operatora ? ak ano urcite ide o lobbing, ved naco investovat do siete ked to u applu uplatkom vyriesime a mame pokoj …

    0
    0
  6. 2 Expi: ja osobne toto obchádzam primitívne a vtipne, keď chcem niečo veľké stiahnuť do iPadu tak použijem WiFi Hotsopt na iPhone :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť