Apple úplne ukončil predaj bieleho MacBooku

V lete minulého roku sa z obchodov postupne vytratili najlacnejšie notebooky od Apple – biele MacBooky. V ich cenovej kategórii ich totiž nahradili MacBooky Air a 13″ MacBook Pro. Predaj bielych MacBookov týmto úplne neskončil, Apple ich aj naďalej ponúkal vzdelávacím inštitúciám za zvýhodnených podmienok. Teraz ukončil Apple predaj aj tu a výroba bielych MacBookov je definitívne minulosťou. Namiesto bielych MacBookov Apple ponúka vzdelávacím inštitúciám 13″ MacBook Air za cenu 999 USD. Ide o špeciálny model s hardvérovými špecifikáciami najlacnejšieho 11″ MacBooku Air: 1.6GHz Intel i5 procesor, 2GB RAM, 64GB flash pamäť a grafický akcelerátor Intel HD Graphics 3000. Tento špeciálny model sa predáva v baleniach po 5 kusoch, štandardne začína 13″ MacBook Air na cene 1299 USD.

komentár
  1. no biela patri k apple odjakziva.. tie dva pojmy idu k sebe… ale tak uvidime co bude nasledovat dalej… hlinik je tiez fajn… mal som tohoto bieleho krasavca z poslednej rady… aj ked s Pro sa nemoze rovnat… ale ten dizajn.. dokonalost.. :) som zvedavy co prinesu tento rok… tak ostava sa len tesit a dufat ze Tim ponesie apple v Jobsovom duchu len a len dopredu :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.