Vďaka novému puzdru LifeProof môžete s iPhonom aj plávať

Trh puzdier pre iPhone je pomerne pestrý a ponúka množstvo druhov od dizajnových až po tie najodolnejšie, ktoré ochránia telefón aj pred veľkými pádmi. Väčšinou sú však tieto puzdra vodeodolné, čo znamená, že môžete napríklad telefonovať v daždi. Pred jednou z najčastejších príčin nefunkčnosti iPhonu – pádom do vody – však neochránia. To ale neplatí pre puzdro LifeProof, ktoré okrem toho, že ochráni iPhone pred špinou, snehom a nárazom, poskytuje aj úplne vodotesnú ochranu. Bez obáv si tak môžete s iPhonom zaplávať alebo nahrávať podmorský svet.

Konektor na pripojenie slúchadiel je chránený odstrániteľným krytom, ako doplnok ponúka firma aj špeciálny adaptér na pripojenie vodotesných slúchadiel. Výrobca však varuje, že puzdro by sa nemalo často meniť, inak môže byť vodotesnosť narušená. Ak teda radi často meníte puzdra a chceli by ste puzdro od LifeProof používať len v istých situáciách, nepôjde o ideálnu voľbu. Pred nainštalovaním puzdra výrobca naviac odporúča ponoriť ho na hodinu do vody, aby ste sa uistili, že funguje bezchybne pred tým, ako doňho dáte iPhone.

K dostupným farbám patrí čierna, biela, ružová a fialová. Cena je stanovená na 79 USD, nakupovať môžete cez oficiálne stránky.

komentárov
  1. Ja by som mal zaujem dlho ho hladam uz a neviem ho nikde objednat. Nasiel som oficialnu stranku ale nejak sa bojim realizovat objednavku do SR.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.