Ako vyzerá Counter-Strike na iPade?

Mobilné zariadenia už dávno prekonali výkon počítačov, ktoré kedysi stačili na hranie najmodernejších hier. Vývojárom sa tak otvoril veľký priestor na to, aby na iOS a ďalšie mobilné platformy prinášali staré obľúbené hry ako napríklad GTA III. Zatiaľ čo spomínaná hra GTA III sa moderného remaku dočkala oficiálnou cestou od Rockstar Games, o portovanie niektorých hier sa musia postarať fanúšikovia. Takým prípadom je aj jedna z najúspešnejších online hier všetkých čias, Counter-Strike.

O port sa postaral Rus, ktorý má nick FrluNs, a jeho práca je až prekvapivo kvalitná. Nanešťastie, vzhľadom na to, že FrluNs nemá žiadne práva na originálnu hru, oficiálne vydanie pre iOS je takmer vylúčené. Možno si zabezpečí cestu aspoň na jailbreaknuté zariadenia. Ako Counter-Strike na iPade vyzerá, vám ukáže nasledovné video:

Viac informácií môžete nájsť aj na Facebook stránkach.

komentárov
  1. Tohle je výsměch. Jako technologické demo hezké, ale jinak k ničemu. Dotykové (nebo konzolové) ovládání totálně zabíjí tu hru. Kdysi dávno jsem jí hrával a základními kameny jsou rychlost a přesnost. Při tomhle ovládání je oboje v tahu.

    0
    0
  2. doplním autora článku, CS bude len na iPad, ak sa to podarí vydať,

    inak je to krásne, a podľa videa to bude mať aj dobrú hrateľnosť

    0
    0
  3. podla mna hru dost zabija moznost hrania v pohlade tretej osoby, tak isto ako autoaim, nedoriesene duck, walk, buy atd… hra straca dynamickost.. nemusi to byt vsade, tak nech cs radsej zostane na pc s brutalnou hratelnostou a nestrati svoju povest..

    0
    0
  4. tot je mozno tak dobre na pospominanie na casy, ked sme to hrali “zavodne” :) neviem si predstavit ze by iPad nahradil mysku a klavesnicu v tejto hre

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť