Niečo pre mladé rodiny: skladací kočík s nabíjačkou pre iPhone

Trh ešte stále ponúka množstvo príležitostí, ako priniesť zákazníkom niečo unikátne a nové. Svedčia o tom napríklad moderné kočíky, ktoré možno už onedlho nebudú vedieť starí rodičia ani ovládať. Kočík Origami je toho príkladom. Ako už tušíte, ide o elektrický kočík. Síce sa sám nepotlačí, no je schopný poskladať sa stlačením jedného tlačidla. Poskladaniu v čase, kedy máte v kočíku dieťa, bránia špeciálne senzory. Nechýba mu ani LCD displej, na ktorom sa dozviete napríklad stav batérie či vonkajšiu teplotu. Vedľa neho je USB port ideálny na nabíjanie iOS zariadení. Po tme zase oceníte zabudované svetlá. Kočík Origami sa snaži presvedčiť aj ekologicky zameraných rodičov – batérie sa nabíjajú samé pohybom kolies.

Aj keď sa v cenách kočíkov neorientujem, cena 850 USD ho zrejme nebude radiť medzi tie najlacnejšie. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. Praveze ta cena je celkom dobra, na slovensku kvalitny kocik stoji okolo 500-700 eur, uz viem co kupim ako prve ked sa narodi baby :)

    0
    0
  2. Mna posledne golfovepalice (kompaktny kocik pre dieta ktore uz sedi a tak) stali znackove okolo 500 EUR, to ze vyzeraju ako …. a ani tak kompaktne nie su a uz vonkoncom sa sami neposkladaju :)))) a po prvom dietati sa rozpadavaju :) Uz viem co kupim mamicke ked sa narodi dalsie dieta ;) Novy kocik s ktorym aj ja budem rad chodit von :)))

    0
    0
  3. no ja si s tim kocarkem hral, je uzasne, ze se takto vyvijeji i kocarky, ale jeste par let potrva, nez ten kocarek za tech 850 usd bude mit smysl a dostatecnou kvalitu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.