Uniknutá súčiastka naznačuje tenší a ľahší iPhone 5, väčší displej však mať nebude

Taiwanské stránky Apple.pro prichádzajú s ďalšou uniknutou súčiastkou pripravovanej novinky od Apple. To, čo vidíte na obrázku, by mal byť Dock Connector iPhonu 5. Oproti tomu, ktorý je použitý v iPhone 4, je tento užší a líši sa aj sériovým číslom. Aj keď okrem toho, že iPhone 5 bude zrejme ešte o niečo tenší ako súčasný iPhone, nám táto súčiastka veľa neodhaľuje, na základe nej môžeme predpokladať, že iPhone 5 nebude mať zabudovaný micro-USB port. Ten totiž vyžadujú normy EÚ, ktoré chcú zjednotiť všetky telefóny tak, aby nám stačila len jedna nabíjačka. Applu však stačí prikladať v balení adaptér z Dock connectoru na micro-USB. Stránky Apple.pro zároveň trvajú na tom, že špekulácie o väčšom iPhone 5 nereálne. Už minulosti tieto stránky odhalili napríklad tvar pripravovaného iPodu nano vďaka novému dotykovému displeju, ku ktorému sa dostali.

iPhone 5 dock connector
komentárov
  1. Užší konektor znamená, že bez redukcie bude iphone 5 nepoužiteľný vo všetkých dokovacích zariadenia, prehrávačoch hudby a v neposlednom rade vo všetkých autách vybavených konektorom pre iphone/ipod . To by bol zo strany Apple pekne blbý krok.
    P.S. Už vidím inzerát “Predám Audi A6 s konektorom pre iphone do 4 generácie. Dôvod výmeny: nový iphone 5 :)”

    0
    0
  2. Si hrozne vtipny, akurat, ze dnes nie je problem spravit redukciu na cokolvek a tak ten tvoj genialny napad s predajom auta ma trhlinu.

    0
    0
  3. V napise mate ze tensi a potom pisete ze uzsi. To je dost rozdiel. navyse ta suciastka na obrazku nema mierku takze to kludne moze byt aj klasicky. a potom je tato suciastka skor z ipadu. A nepochopil som, co to ma spolocne s velkostou displeja?

    0
    0
  4. ja teda neviem, ale parujem iPhone cez bluetooth, jediny problem by bol znovu menit nabijacku. uz iphone 4 je nabikany silnejsim prudom

    0
    0
  5. Lens – to je uplne jedno hlavne ze pribudol dalsi clanok ktory si mysli ze niekoho zaujme.. skoda, niekedy ich tu bolo menej ale boli urcite kvalitnejsie ako tieto typu jedna babka povedala aebo vo fotosope vytvorila : ) .. poprosim macblog aby sa zamyslel nad tym ze kvantita nieje kvalita.. tieto clanky o dohadoch predpovediach a nakoniec aj tak bude vsetko inak su pod uroven tohto servera.. alebo zalozte rubriku smetiště = )

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.