Švajčiari sa snažia zmieriť znepriatelené armády Androidov a iPhonov milým videom

Švajčiari opäť raz potvrdzujú svoju povestnú neutralitu. V reakcii na veľký boj medzi Samsungom a Applom, ktorí si chcú navzájom zakázať predaj smartfónov a tabletov a o patenty sa súdia na štyroch kontinentoch, pripravili video s posolstvom „Make Love Not War“. Vo videu uvidíte referencie na mnoho filmov ako Transformers, Titanic alebo Braveheart. Komu tieto spory prospievajú? Každý má svoju pravdu a nikto sa nechce vzdať. Už teraz napríklad hrozí, že ak by sa Samsungu podarilo 14. októbra, teda rovnaký deň ako sa očakáva spustenie predaja nového iPhonu, vyhrať súd v Haagu, predaj novej generácie smartfónu od Apple by možno bol zakázaný ešte skôr, ako by skutočne začal.

komentárov
  1. v tom videu mali mat obe strany vojny takmer navlas rovnaky dizajn… uplne chapem ze namiesto samsung telefonu tam museli dat radsej logo androidu aby to bolo pochopitelne :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.